När du söker information om  SEO och hur du bäst gör SEO. Kommer du läsa guider som råder dig till text och länkar. Och sedan länkar, länkar. Men då glömmer du det viktigaste faktorn som står över alla andra faktorer. Utan relevans kommer det inte att funka.

Den viktigaste SEO Faktorn

Den viktigaste faktorn för att lyckas med SEO är relevans. Så det finns mycket att göra innan du kommer till att skriva texter och fixa länkar.

Har du inte funnit din nisch så du är super relevant med vad allt det innebär så är du ute och cyklar. Det börjar med domänen, den ska ge trovärdighet och en relevans för din nisch.

Samma sak år in och ut

Sedan är det bara att vänta som det mesta här i livet. Man köper sina aktier och väntar tålmodigt att de ska förhoppningsvis öka i värde. Man satsar metodisk och lugnt och ställer sig i kö för de sökorden man vill ranka för. Är du relevant så bygger du trust, med innehåll och med länkar.

När Google märker att du är kvar i kön och följer reglerna kommer du kanske belönas. SEO är ett maraton-lopp och efter flera år kanske du blir belönad.

Bra SEO behöver inte kosta en krona

Genom att ha super relevans kan din SEO bli väldigt billig. Det kommer att ta tid men du kan använda pengar till andra saker. Ett sätt är att satsa på texter som även det hjälper din SEO. Fördelarna med texter att de har ett värde i sig själva, en ren investering.

 

/Jakob

 


Jakob Andersson

Mitt motto är att "Inte göra SEO". Google har blivit så smart så att det är bara kvalité och äkta som är långsiktigt. Vi skapar relevant innehåll som är värt att länka till och sprida vidare.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *