Detta är en lista på de bästa verktygen för att få se din ranking i sökresultaten.

 1. Google

  Finns nackdelar med att använda google och göra egna sökningar. Men det kan vara en indikation på att det fungerar. Det är inte alltid det stämmer men det kan vara ett sett att kontrollera att du fått en vis ranking. Det bästa av allt att det är gratis.

 2. SERPmojo

  En bra app för att kontrollera din ranking. Gratisversionen tar lite tid men har du små projekt räcker det alldeles utmärkt. Ladda ner och installera bara, funkar bra och utmärkt att ha tillgång till sin viktigaste information ifrån fickan.

 3. Search Console

  Google´s eget verktyg för webmasters är ett bra verktyg för att kontrollera ranken. Men det finns brister. Du kanske har andra sökord som du vill kontrollera och då har du ingen möjlighet att lägga till dessa. Annars är det gratis och ett bra verktyg för att få sig en överblick hur sidan rankar.

 4. Rank Tracker ifrån SEO PowerSuite

  Ett utmärkt verktyg för att kontrollera olika sökord. I gratisversionen kan du inte spara dina projekt men det kan du göra manuellt i ett kalkylblad. Funkar om det är i liten skala. När du gör mer omfattande sökningar i olika rankingar så kan den aktivera Google´s spam skydd.

 

 

 


Jakob Andersson

Mitt motto är att "Inte göra SEO". Google har blivit så smart så att det är bara kvalité och äkta som är långsiktigt. Vi skapar relevant innehåll som är värt att länka till och sprida vidare.

1 kommentar

Robin · november 6, 2019 kl. 4:43 e m

Skulle vilja slå ett slag för min egen tjänst Serpson också. Helt gratis att använda 150 sökfraser för rank tracking mot obegränsat med domäner.

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *