Täckning:243

Länkar:658

Sökningar:427

Klick:122

Majestic: trust 8 , citation 26

ahrefs:26

Vanligaste frågornaKlickExponeringar
ekurs2127
jakob education263
autocad kurs gratis250
fusion 360 kurs152
freecad udemy112
kurs fusion 360110
foto helsingborg19
autocad utbildning distans13
free cad kurs11

Vet inte vad jag yrade om att jag hade sett detta som ett färdigt projekt efter 7 månader. Det är så klart inte sant. Men vissa sökord som jag rankar för nu syns inte i search console, stor fördröjning.

Jag har stora sökord som jag satsar på som jag har ingen rank i nu, kommer nog ta flera år.

T.ex varianter på elearning, online education och namnet jakob.

Inget av detta rankar jag för men det är väldigt tidigt och i med flytten av jakobia så är det gamla sidor som ligger och spökar. Men det är ganska okej med täckningen nu, kom ihåg att det är en viss fördröjning också.


Jakob Andersson

Mitt motto är att "Inte göra SEO". Google har blivit så smart så att det är bara kvalité och äkta som är långsiktigt. Vi skapar relevant innehåll som är värt att länka till och sprida vidare.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *